Serveis a l'escola

Menjador escolar

La Salle Reus ofereix el servei de menjador a l’alumnat que en vol fer ús. El menjar s’elabora diàriament a la cuina de l’escola. L’atenció i la vigilància de l’alumnat durant els àpats és a càrrec de monitores i compta amb la supervisió d’un professor.

La vigilància del pati després dels àpats és a càrrec de monitors.

Menús del mes

1
Thumb Menu-Febrer-24.pdf

485.95 KB 2024-01-29 29 de gener de 2024 2024-01-29 29 de gener de 2024
Thumb Menu-Gener-24.pdf Menú Gener 24.pdf

749.95 KB 2024-01-03 3 de gener de 2024 2024-01-03 3 de gener de 2024

4

8e96a13f36

Acollida

L’escola ofereix per als pares que ho necessitin un Servei d’Acollida Matinal a partir de les 7.30 hores del matí per a alumnes d’Educació Infantil i Cicles Inicial i Mitjà de Primària.

Biblioteca

Es tracta d’un espai que l’escola ofereix als alumnes on poden anar a fer deures o a preparar treballs. Disposa d’un servei de préstec de llibres de lectura i, des de la mateixa Biblioteca, s’organitzen sovint activitats com ara l’Hora del Conte.

Pavelló

La Salle Reus disposa d’un pavelló esportiu per a la realització de l’educació física dels alumnes, des d’Infantil i Primària fins a l’ESO i el Batxillerat. El pavelló també és un punt esportiu de referència per a les activitats esportives extraescolars.

Teatre

Amb un aforament de 865 localitats, el teatre de La Salle Reus està en funcionament des del 1970.
L’espai acull cada any el Festival de Santa Cecília, que ha rebut la menció honorifica de l’Ajuntament de Reus per la seva trajectòria de més de 50 anys, el Festival del Parvulari, el Festival de les activitats extraescolars, audicions musicals, la Mostra de Teatre Infantil del Baix Camp i també altres activitats que serveixen per complementar l’oferta teatral de la ciutat.

Colla gegantera La Pastoreta

Durant el curs 2015/2016, l’alumne de La Salle Reus Arnau Fernández va proposar que la temàtica del Treball de Recerca que havia d’elaborar durant el curs següent, a 2n de Batxillerat, fos la creació d’una geganta de l’escola, un projecte que el centre escolar va fer seu, encapçalat pel professor i tutor del treball Joan Culsan.
Així doncs, durant l’estiu del 2016 es va començar a gestar el projecte i a la tardor l’artesà tortosí Joan Iniesta començava a construir la geganta La Pastoreta.
Després d’una exitosa campanya de micromecenatge, el 12 de maig de 2017 els jardins i el pati de l’escola van acollir l’acte de presentació de la geganta La Pastoreta, un esdeveniment al qual van assistir nombroses personalitats i on la nova geganta va estar acompanyada per diversos elements dels Seguici Petit de Reus.

Capella

Inaugurada l’any 1970, actualment la Capella de La Salle Reus és un lloc de culte utilitzat per l’escola en diferents ocasions al llarg del curs: primeres comunions, celebracions de l’Eucaristia d’inici de curs, de Nadal, de Quaresma, de la festa de Sant Joan Baptista de La Salle de la diada dels finalistes de batxillerat; pregàries diverses, etc.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website