Portes obertes 2023

Entre el 6 i l'11 de març el centre oferirà l'opció de concertar visites a les etapes d'Infantil, Primària, ESO i Batxillerat per poder conèixer l'escola.

Per poder visitar el centre serà imprescindible tenir una visita sol·licitada.

Per tal de controlar l'aforament i evitar les aglomeracions, únicament es permetrà l'assistència de dos adults per família.

Un cop enviat el formulari amb totes les dades que es demanen, en la menor brevetat de temps que sigui possible, s'enviarà un correu electrònic de resposta confirmant el dia i l’hora assignats.

Els horaris de les visites concertades seran els següents:

RESERVES TANCADES

 • Educació Infantil: Dijous 2, dilluns 6, dimecres 8 i divendres 10 de març a les 15.30 h i dimarts 7 i dijous 9 a les 9.30 h. El dissabte 11 de març a les 10, a les 11.30 i a les 13 h. (ÚNICAMENT QUEDEN PLACES PER LES VISITES DEL DIA 11 DE MARÇ, LA RESTA DE TORNS ESTAN COMPLETS)

 • Educació Primària: Dimarts 7 de març a les 15.30 h i dissabte 11 de març a les 11 h.

 • ESO: Dimarts 7 i dijous 9 de març a les 11.30 h i dissabte 11 de març a les 11 h.

 • Batxillerat: Dilluns 6 a les 15 h, dimecres 8 a les 8 h, dijous 9 a les 12.30 h, dissabte 11 de març a les 11 h i el dissabte 15 d'abril a les 10 h. En el cas que alguna d'aquestes dates no s'adeqüi a les seves necessitats, poden contactar per correu electrònic amb la coordinadora de l'etapa, Núria Fortuny, per concertar una cita.

Les visites concertades per Educació Infantil s'han de reservar abans del divendres 3 de març. A partir d'aquell dia no s'acceptaran més visites.

Consulta tota la informació sobre el el procediment de preinscripció escolar per al curs 2023/2024

El Nou Context d'Aprenentatge (NCA) a Educació Infantil

El projecte HARA

El Nou Context d'Aprenentatge (NCA) a Educació Primària

L'acompanyament personalitzat a totes les etapes

Consulta les quotes del curs 2022-2023.

Les quotes del curs 2023-2024 encara no estan aprovades, però seran similars a les del curs actual.

El projecte educatiu de La Salle

A La Salle tenim un estil pedagògic centrat en la persona i el seu desenvolupament humà i intel·lectual. El nostre projecte educatiu es basa en quatre pilars fonamentals:

Atenció personalitzada

Treballem en un entorn integrador en el qual atenem les necessitats particulars dels nostres alumnes. Disposem d’un Servei d’Orientació Psicopedagògica amb el qual atenem els infants, joves i famílies, a més d’oferir suport en altres modalitats com activitats lingüístiques, esportives o de lleure.

Estil pedagògic innovador

Es renova constantment amb programes pedagògics propis que completen la nostra oferta educativa, com el Nou Context d'Aprenentatge (NCA) o el Hara. Potenciem i afavorim les capacitats dels nostres alumnes per encarar els seus objectius de futur.

Educació en valors

Proporcionem a les persones d'una formació integral a través de la responsabilitat, la justícia, la convivència, la transcendència i la interioritat. Formem els alumnes perquè esdevinguin ciutadans sensibles amb la interculturalitat i la diversitat, actuant amb una mentalitat oberta, crítica i compromesa amb la societat.

Tecnologia i emprenedoria

Són a elements transformadors de la realitat actual. Apostem per l’ús de les tecnologies per preparar els nostres alumnes per a l’eficiència, la creativitat, la iniciativa i la capacitat d’adaptació a nous entorns i reptes de futur.

Consulta tots els detalls sobre el projecte educatiu de La Salle Reus.

Nou Context d'Aprenentatge (NCA)

Aquest curs 2021/2022 ha entrat en vigor a les aules d'Educació Infantil i a 1r, 2n i 3 de Primària, el Nou Context d’Aprenentatge (NCA), una innovadora proposta metodològica basada en diferents moments d’aprenentatge. 

 

Si no has pogut venir a les visites concertades de portes obertes i vols més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a comunicacio@reus.lasalle.cat.

Portes obertes de Batxillerat 2023

El dissabte 15 d'abril a les 10 hores el centre oferirà unes jornades de portes obertes per poder conèixer el Batxillerat de l'escola.

Per poder veure el centre serà imprescindible tenir una visita sol·licitada.

Un cop enviat el formulari amb totes les dades que es demanen, en la menor brevetat de temps que sigui possible, s'enviarà un correu electrònic de resposta confirmant la cita i amb les indicacions necessàries que caldrà tenir en compte a l’hora de fer la visita.

Consulta les quotes del curs 2022-2023.

Les quotes del curs 2023-2024 encara no estan aprovades, però seran similars a les del curs actual.

Per què estudiar Batxillerat a La Salle Reus?

 • Dècades d’experiència ens avalen. Són sinònim de qualitat acadèmica, especialització i professionalitat.
 • Hem rebut nombrosos reconeixements acadèmics i institucionals. Molts premis d'institucions públiques i privades en treballs de recerca, en miniempreses i olimpíades científiques.
 • Apostem per la tecnologia, la programació i la innovació. Disposem d'un Laboratori digital que vol fomentar la creativitat, el disseny, la robòtica, la fabricació i la impressió 3D.
 • Oferim la possibilitat de cursar el Batxillerat Dual.
 • Des del primer dia, prestem atenció personalitzada i acompanyament de l'alumnat en el seu creixement personal i social.
 • A les nostres aules es respira un clima de confiança i diàleg respectuós amb l'alumnat.
 • Tenim un 100 % d'aprovats a les PAU de 2022.

Com funciona el laboratori digital?

Què és el Batxillerat Dual?

Seguiment personalitzat

Què significa ser una escola multilingüe?

CreaEscola Quality Certificate for Education Website