Portes obertes

Portes obertes 2021

Entre el 8 i el 13 de febrer el centre oferirà l'opció de concertar visites a les etapes d'Infantil, Primària i ESO per poder conèixer l'escola seguint la normativa establerta pel Departament d'Educació i amb les mesures necessàries per garantir la seguretat de tothom.

Les nostres instal·lacions i serveis

Som escola multilingüe

El projecte HARA

L'acompanyament personalitzat a totes les etapes

El projecte educatiu de La Salle

A La Salle tenim un estil pedagògic centrat en la persona i el seu desenvolupament humà i intel·lectual. El nostre projecte educatiu es basa en quatre pilars fonamentals:

Atenció personalitzada

Treballem en un entorn integrador en el qual atenem les necessitats particulars dels nostres alumnes. Disposem d’un Servei d’Orientació Psicopedagògica amb el qual atenem els infants, joves i famílies, a més d’oferir suport en altres modalitats com activitats lingüístiques, esportives o de lleure.

Estil pedagògic innovador

Es renova constantment amb programes pedagògics propis que completen la nostra oferta educativa, com el programa Destí o el Hara. Potenciem i afavorim les capacitats dels nostres alumnes per encarar els seus objectius de futur.

Educació en valors

Proporcionem a les persones d'una formació integral a través de la responsabilitat, la justícia, la convivència, la transcendència i la interioritat. Formem els alumnes perquè esdevinguin ciutadans sensibles amb la interculturalitat i la diversitat, actuant amb una mentalitat oberta, crítica i compromesa amb la societat.

Tecnologia i emprenedoria

Són a elements transformadors de la realitat actual. Apostem per l’ús de les tecnologies per preparar els nostres alumnes per a l’eficiència, la creativitat, la iniciativa i la capacitat d’adaptació a nous entorns i reptes de futur.

Consulta tots els detalls sobre el projecte educatiu de La Salle Reus.

Consulta les quotes del curs 2020-2021.

Nou Context d'Aprenentatge (NCA)

El Nou Context d’Aprenentatge (NCA), que ja es viu a les aules de La Salle, se sustenta sobre una innovadora proposta metodològica basada en diferents moments d’aprenentatge. Està previst que el projecte entri en vigor a La Salle Reus durant el curs 2021/2022.

 

Si no has pogut venir a les visites concertades de portes obertes i vols més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a comunicacio@reus.lasalle.cat.