Català Español

Associar-se a l’AMPA és una forma més de reconeixement de la implicació de moltes famílies que treballen, i molt, de forma desinteressada per fer escola.

Associar-se a l’AMPA és triar una manera de formar part de la comunitat educativa de La Salle Reus, una primera aportació al fons comú per tirar endavant propostes que ens beneficien a tots i totes.

Associar-se a l’AMPA es tradueix en millores en el centre dels nostres fills i filles, permet una major participació de les famílies en la dinàmica del centre.

Associar-se a l’AMPA és gaudir dels serveis que oferim i compartir-los  amb la comunitat educativa.

Què fem a l'Associació de Pares i Mares (AMPA)? 

Les nostres funcions són, entre d’altres:

  • Animar a la participació de les mares i dels pares en el dia a dia del centre especialment en activitats culturals i recreatives destinades al creixement personal dels nostres fills i les nostres filles.
  • Col·laborar en la millora del centre: ajudem econòmicament al centre per poder cobrir algunes de les necessitats que no poden ser cobertes ni pel centre ni per les institucions i que, en definitiva, repercuteixen en el  bé  dels nostres fills i filles.
  • Buscar ser la veu dels pares i mares i afavorir la relació i coordinació entre les famílies i el personal docent, així com davant de les administracions públiques ,mitjançant la representació en els òrgans de govern col·legiats (consell escolar).
  • Organitzar activitats formatives (xerrades, escola de pares i mares, cursos) i activitats socioculturals (celebració del tió, arribada dels patges, trobada de la Salle, fons per la biblioteca,..) que afavoreixin l’educació dels nostres infants i facilitin el coneixement i la relació entre les famílies.

Per tot això és fonamental la nostra participació com a pares i mares en l’AMPA per l’educació dels i les nostres infants i tot i que no és obligatori formar part de l’AMPA, és molt recomanable fer-ho (els nostres fills i filles es senten molt orgullosos que els seus pares i mares hi participin) ja que des de l’AMPA col·laborem en les activitats educatives del centre.

Fes-te soci enviant un correu electrònic amb les teves dades a ampasallereus@lasalle.cat