Activitats d'estiu

Ja estan obertes les inscripcions del SALLEURE d'ESTIU! Des del 26 de juny al 4 d’agost, amb activitats de tot tipus i la diversió assegurada, que tindrà lloc a La Salle de Reus.

Hi ha servei d'acollida, menjador i activitat de tarda i també s'hi poden inscriure infants d'altres escoles!

Salleure

Què és?

El Salleure d'Estiu arriba a la Salle de Reus perquè tots els infants que vulguin puguin participar.

Al llarg d'aquestes setmanes que compartirem viurem experiències úniques, dinàmiques divertides, jugarem amb l'aigua per passar la calor, farem manualitats de tots tipus, jugarem plegats i, sobretot, farem esport.

La programació diària s'iniciarà amb la modalitat triada (casal, futbol, bàsquet o multiesport) després farem una pausa per agafar força i esmorzar per tal de poder continuar el nostre dia amb les diferents gimcanes, jocs col·lectius, tallers, treballs manuals i moltes més activitats de lleure en les quals la diversió està assegurada.

Qui pot venir?

  • Casal: dissenyat per infants d'i3 fins a 1r de primària. Cada dia, oferim un ventall d’activitats,dinàmiques, tallers i jocs que varien en funció del pla de la jornada.
  • Campus: infants de 2n a 6è de primària, on hi ha 3 esports a escollir.
    • Futbol: Vine a gaudir jugant a futbol amb entrenadors titulats i en actiu en equips de formació.
    • Bàsquet: Aprofita a millorar el teu joc a la cistella amb entrenadors amb una àmplia experiència en el món del bàsquet.
    • Multiesports: Si no saps quin esport triar, el multiesport és la teva millor opció. Farem diferents esports, com ara jocs tradicionals, relleus, futbol, bàsquet, rugbi, ball, hockey, pitxi,...
    • Gimnàstica rítmica: Gaudeix amb ritme, aprenent els moviments corporals i les dificultats tècniques de la rítmica i l’estètica de la ma d’entrenadores qualificades.

 

Què farem?

Cada setmana hi ha plantejat una temàtica especial on compartirem vivències úniques, farem tot tipus de dinàmiques, ens refrescarem, farem tota mena de manualitats, jugarem junts i, sobretot riurem plegats. Comptarem amb un equip de monitors i monitores ben preparats i compromesos, que treballaran dur per assegurar la diversió i la seguretat estiguin sempre presents.

Quan es fa el Salleure?

Des del 26 de juny fins el 4 d’agost, dividit en 6 setmanes de campus. 

Inscripcions:

Obertes a partir del divendres 5 de maig de 2023.

Entra al web www.moutserveis.com i descobreix tot el ventall de possibilitats que et proposem! 

En el menú, els desplegables hi ha l’apartat de CAMPUS, esculleix Salleure Reus i fes la teva inscripció on veuràs els diferents preus amb els diferents descomptes.

Més informació: [email protected]

Campus de futbol

Qui pot venir?

Campus dirigit a nens i nenes de 4 a 13 anys.

Què farem?

En unes instal·lacions de gespa artificial i dirigida per monitors titulats, el campus de futbol de la Salle Reus t’ofereix aquesta possibilitat. En el preu, s’inclou l’assegurança de l’activitat. Per als més petits, es preveu fer també algun tipus de jocs alternatius (jocs d’aigua, multiesports, etc.). El bloc del Campus està dirigit i realitzat pels entrenadors del club i l’escola. 

Més informació fent clic aquí.

Quan es fa el Campus de futbol?

El Campus de futbol es fa del 26 de juny al 28 de juliol de 2023, per blocs setmanals. 

Inscripcions

Les inscripcions al Campus de futbol es poden fer lliurant correctament completat el full d'inscripció, una fotocòpia del DNI i també de la targeta sanitària del CatSalut a les oficines del FC La Salle una setmana abans de l'inici de l'activitat o també es podrà formalitzar enviant un correu electrònic amb tota la documentació a [email protected].

CreaEscola Quality Certificate for Education Website