Activitats extraescolars

Volem que La Salle Reus ofereixi servei més enllà de l’horari obligatori. Per aquest motiu us oferim el nostre servei d’activitats extraescolars gestionades i coordinades des de l’escola. Treballem per donar un servei de qualitat amb la tranquil·litat que suposa que els alumnes no hagin de sortir del centre.

El termini per a realitzar les inscripcions va finalitzar el 23 de setembre. En el cas que es vulgui sol·licitar informació per fer una inscripció a mig curs, cal contactar amb el coordinador de les activitats (professor Albert Cuevas).

Des de l’escola mirem de fer un esforç per oferir la màxima normalitat i un servei acompanyat de seguretat amb la intenció de realitzar les activitats extraescolars presencials, sempre atents a les indicacions oficials de cada moment. 

Vivim en una societat canviant i exigent. És per aquest motiu que les activitats extraescolars són una bona fórmula per complementar l’educació dels seus/ves fills/es, els/les quals porten molts mesos immersos en una realitat, que no és la desitjada per ningú, a causa de la pandèmia i necessiten poder-se socialitzar en activitats de lleure per a seguir desenvolupant-se de forma i manera integral.

Amb aquest objectiu volem donar resposta a les seves motivacions i reforçar les seves capacitats i competències.

A continuació, podeu consultar totes les activitats extraescolars que s’ofereixen classificades per etapes.

El període d’inscripció finalitzarà el 23 de setembre. Cal emplenar el formulari d’inscripció (els trobareu més avall).

Informació complementària

  • Us recordem que hi ha el servei de MATINERS (7:45h a 8:45h) a les etapes d’ensenyament obligatori. La inscripció es fa en el moment de portar l’alumne el dia que es vol fer ús del servei.
  • L’escola té l’Agrupament Escolta i Guia Ben Enllà que realitza el cau els dissabtes per la tarda. També inclou altres activitats, sortides de cap de setmana i campaments a l’estiu.
  • La catequesi de Primera Comunió i Confirmació també es poden realitzar a l’escola. La informació sobre aquesta activitat es publicarà més endavant.

Inscriu-te a les activitats extraescolars

Cal fer la inscripció online omplint els formularis que trobareu en la pàgina informativa de cada etapa. El termini per a realitzar les inscripcions és el 23 de setembre. En el cas d’alumnes externs al centre cal emplenar el document de declaració responsable.

El termini per a realitzar les inscripcions finalitza el 23 de setembre.

En el cas d'alumnes externs al centre, per participar a les activitats extraescolars, caldrà lliurar signada la següent declaració responsable al coordinador de les activitats (professor Albert Cuevas).

El termini per a realitzar les inscripcions va finalitzar el 23 de setembre. En el cas que es vulgui sol·licitar informació per fer una inscripció a mig curs, cal contactar amb el coordinador de les activitats (professor Albert Cuevas).