Extraescolars

Activitats extraescolars

Volem que La Salle Reus ofereixi servei més enllà de l’horari obligatori. Per aquest motiu us oferim el nostre servei d’activitats extraescolars gestionades i coordinades des de l’escola. Treballem per donar un servei de qualitat amb la tranquil·litat que suposa que els alumnes no hagin de sortir del centre.

Tot i estar immersos en una situació social incertesa des de l’escola mirem de fer un esforç per oferir la màxima normalitat i un servei acompanyat de la seguretat que les actuals condicions podem a l’abast dels centres. Com és obvi seguirem les indicacions i normatives associades als centres educatius per poder atendre possibles situacions vinculades a la Covid-19.

Vivim en una societat canviant, exigent i competitiva. És per aquest motiu que les activitats extraescolars són una bona fórmula per complementar l’educació dels seus/ves fills/es, els/les quals porten molts mesos immersos en una realitat nova a causa de la pandèmia i necessiten poder-se socialitzar en activitats de lleure per a seguir desenvolupant-se de forma i manera integral.

Amb aquest objectiu volem donar resposta a les seves motivacions i reforçar les seves capacitats i competències.

A continuació, podeu consultar totes les activitats extraescolars que s’ofereixen classificades per etapes.

Inscriu-te a les activitats extraescolars

Clica a continuació el cicle on vulguis realitzar la inscripció. Et redirigirà a un formulari on podràs omplir les dades necessàries per realitzar el tràmit.

El termini per a realitzar les inscripcions finalitza el 23 de setembre.

Per participar a les activitats extraescolars, caldrà lliurar signada la següent declaració responsable al coordinador de les activitats (professor Albert Cuevas).