Activitats extraescolars

La Salle Reus ofereix servei més enllà de l’horari obligatori. Per aquest motiu mostrem el servei d’activitats extraescolars gestionades i coordinades des de l’escola,  i que dona la tranquil·litat del fet que els alumnes no hagin de sortir del centre.

El termini per a realitzar les inscripcions finalitza el 15 de setembre. En el cas que es vulgui sol·licitar informació per fer una inscripció després d’aquesta data cal contactar amb el coordinador de les activitats (professor Albert Cuevas [email protected] ).

Vivim en una societat canviant i exigent. És per aquest motiu que les activitats extraescolars són una bona fórmula per complementar l’educació dels seus/ves fills/esque es puguin socialitzar en activitats de lleure per a seguir desenvolupant les seves capacitats i competències.

A continuació, podeu consultar les activitats extraescolars que s’ofereixen classificades per etapes. 

Recordem que el període d’inscripció finalitzarà el 15 de setembre. Cal emplenar el formulari d’inscripció (els trobareu més avall). 

 

Informació complementària

  • Recordem que hi ha el servei de MATINERS (7:45h a 8:45h) a les etapes d’ensenyament obligatori. La inscripció es fa en el moment de portar l’alumne el dia que es vol fer ús del servei.
  • L’escola té l’Agrupament Escolta i Guia Ben Enllà ([email protected]) que realitza el cau els dissabtes per la tarda. També inclou altres activitats, sortides de cap de setmana i campaments a l’estiu.
  • La catequesi de Primera Comunió i Confirmació també es poden realitzar a l’escola. La informació sobre aquesta activitat es publicarà més endavant.

Inscriu-te a les activitats extraescolars

Cal fer la inscripció online omplint els formularis que trobareu en la pàgina informativa de cada etapa. El termini per a realitzar les inscripcions és el 23 de setembre. En el cas d’alumnes externs al centre cal emplenar el document de declaració responsable.

El termini per a realitzar les inscripcions finalitza el 23 de setembre.

En el cas d'alumnes externs al centre, per participar a les activitats extraescolars, caldrà lliurar signada la següent declaració responsable al coordinador de les activitats (professor Albert Cuevas).

El termini per a realitzar les inscripcions va finalitzar el 23 de setembre. En el cas que es vulgui sol·licitar informació per fer una inscripció a mig curs, cal contactar amb el coordinador de les activitats (professor Albert Cuevas).

CreaEscola Quality Certificate for Education Website