Extraescolars

Activitats extraescolars

Volem que La Salle Reus ofereixi servei més enllà de l’horari obligatori. Per aquest motiu us oferim el nostre servei d’activitats extraescolars gestionades i coordinades des de l’escola. Treballem per donar un servei de qualitat amb la tranquil·litat que suposa que els alumnes no hagin de sortir del centre.

Des de l’escola mirem de fer un esforç per oferir la màxima normalitat i un servei acompanyat de seguretat amb la intenció de realitzar les activitats extraescolars presencials, sempre atents a les indicacions oficials de cada moment. 

Vivim en una societat canviant i exigent. És per aquest motiu que les activitats extraescolars són una bona fórmula per complementar l’educació dels seus/ves fills/es, els/les quals porten molts mesos immersos en una realitat, que no és la desitjada per ningú, a causa de la pandèmia i necessiten poder-se socialitzar en activitats de lleure per a seguir desenvolupant-se de forma i manera integral.

Amb aquest objectiu volem donar resposta a les seves motivacions i reforçar les seves capacitats i competències.

A continuació, podeu consultar totes les activitats extraescolars que s’ofereixen classificades per etapes.

El període d’inscripció finalitzarà el 23 de setembre. Cal emplenar el formulari d’inscripció (els trobareu més avall).

Informació complementària

  • Us recordem que hi ha el servei de MATINERS (7:45h a 8:45h) a les etapes d’ensenyament obligatori. La inscripció es fa en el moment de portar l’alumne el dia que es vol fer ús del servei.
  • L’escola té l’Agrupament Escolta i Guia Ben Enllà que realitza el cau els dissabtes per la tarda. També inclou altres activitats, sortides de cap de setmana i campaments a l’estiu.
  • La catequesi de Primera Comunió i Confirmació també es poden realitzar a l’escola. La informació sobre aquesta activitat es publicarà més endavant.

Inscriu-te a les activitats extraescolars

Cal fer la inscripció online omplint els formularis que trobareu en la pàgina informativa de cada etapa. El termini per a realitzar les inscripcions és el 23 de setembre. En el cas d’alumnes externs al centre cal emplenar el document de declaració responsable.

El termini per a realitzar les inscripcions finalitza el 23 de setembre.

En el cas d'alumnes externs al centre, per participar a les activitats extraescolars, caldrà lliurar signada la següent declaració responsable al coordinador de les activitats (professor Albert Cuevas).