Excursió a Alcover 3r EP

Els alumnes de 3r de primària hem anat d’excursió a Alcover. Al llarg del dia hem realitzat tres activitats vinculades amb aprenentatges que fem a l’aula. Les activitats les hem fet per grups classe, cadascú en un ordre diferent.

Hem visitat el museu d’Alcover, on a través del conte del peix pedra hem descobert la col·lecció de fòssils marins del Triàsic. Al final de la visita, hem elaborat la nostra rèplica del fòssil de peix pedra en guix.

Ha estat tota una aventura la gimcana pel poble; a partir de pistes i reptes hem recorregut el centre de la vila i hem descobert dades i racons del poble. Ha estat una manera diferent de conèixer el poble.

En tercer lloc hem visitat la casa museu de la mel d’Alcover; en aquesta visita hem pogut aprendre en dues vessants: per una banda el procés de la mel, la pol·linització i les tasques de les abelles; per una altra, la importància que tenen les abelles per la vida al planeta i com en són d’importants per mantenir l’equilibri en els ecosistemes.

Ha estat un dia divertit on hem pogut aprendre moltes coses fora de l’aula, a més de compartir estones de joc amb els companys.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website