Llistats de material per a Infantil i Primària pel curs 2023/2024

A continuació, podreu consultar els llistats del material que necessitaran els alumnes d’Infantil i Primària per al curs 2023/2024:

El pagament del MATERIAL D’AULA (apartat VERD) i del Projecte NCA (apartat GROC) es farà mitjançant la plataforma online de venda de llibres que estarà activa del 19 de juny al 17 de juliol. Tot aquest material, els seus fills el trobaran a l’aula.

Pel que fa al material de l’apartat BLAU del document, les famílies el poden comprar allà on vulguin i llavors portar-lo a l’escola en les següents dates:

  • Famílies d’EI3, EI4 i EI5: més endavant s’indicarà el dia que cal portar el material a l’escola. Serà uns dies abans de l’inici del curs escolar.
  • Famílies d’Educació Primària: els alumnes portaran el material el dia 6 de setembre, moment de començar el curs escolar.

IMPORTANT

A LA CIRCULAR D’INICI DE CURS S’ESPECIFICAVA QUE EL MATERIAL ES PODRIA COMPRAR A TRAVÉS DEL TPV DEL 3 AL 23 DE JULIOL. AQUESTA INFORMACIÓ NO ÉS CORRECTA. TOT EL MATERIAL ES COMPRA DEL 19 DE JUNY AL 17 DE JULIOL A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA DELS LLIBRES (APARTAT VERD I GROC) I ALLÀ ON VULGUIN LES FAMÍLIES (APARTAT BLAU).

CreaEscola Quality Certificate for Education Website