Estada d’immersió lingüística a Irlanda dels alumnes de 3r i 4t d’ESO

El passat dissabte, després de 12 hores de viatge, els 83 alumnes de 3r i 4t d’ESO acompanyats dels seus professors van arribar a Ennis, Irlanda. Just arribar al poble, les famílies irlandeses els van recollir i ja van passar la primera nit a les seves cases.

Diumenge malgrat el fred i la pluja constant van seguir amb la planificació i van visitar la ciutat de Galway. A Irlanda el mal temps no és excusa i les activitats es realitzen igualment, així doncs sota la pluja van visitar la catedral, la universitat, l’Spanish Arch i van tenir temps lliure per poder passejar i comprar souvenirs. Després encara els va sobrar temps per estar amb les famílies.

Tot i que intens, ha estat un cap de setmana molt ben aprofitat!

Aquest dilluns va ser el primer dia de classes a l’escola irlandesa. Els alumnes estan dividits en dos grups, els de 4t d’ESO fan les classes al matí i les activitats lúdiques per la tarda, i els de 3r d’ESO a l’inrevés, així doncs, ja va ser un dia d’escola on van poder conèixer els seus professors i monitors irlandesos. També van poder fer una descoberta del poble on es troben, Ennis, i com no, el fred i la pluja s’han tornat a fer presents. Però això és Irlanda i per tant aquí segueixen fent les activitats faci el temps que faci! 

Després de dos dies de classes i activitats al poble d’Ennis, el grup de 3r d’ESO ha fet una excursió als famosos Cliffs of Moher. Els penya-segats s’eleven 120 m sobre l’oceà Atlàntic al punt anomenat Hag’s Head i s’estenen al llarg de 8 quilòmetres fins a arribar a una alçada de 214 m. Evidentment han tingut molt d’èxit i més tenint en compte que no els ha plogut durant la visita. Per la tarda han tornat a les classes i avui passaran un altre vespre amb les seves famílies irlandeses. Avui serà el torn del grup de 4t d’ESO de visitar els Cliffs.

El dijous ha estat l’últim dia a l’escola i també dels més intensos. El grup d’alumnes de 4t d’ESO ha pogut gaudir d’una estoneta de sol als Cliffs of Moher, tot i que després ja ha tornat a ploure. Mentrestant l’alumnat de 3r d’ESO ha recuperat la classe que no van fer dimecres per anar a l’excursió.

Al final de les respectives classes els seus professors irlandesos els han fet entrega dels diplomes i, per celebrar-ho, s’han dirigit a la sala de festes del West County Hotel a ballar i socialitzar-se juntament amb un grup d’alumnes austríacs que també estan realitzant una estada lingüística aquí a Ennis.

Ara només faltarà agafar l’autobús cap a l’aeroport de Dublín i volar cap a casa! What a craic, guys!