Un grup d’alumnes de Batxillerat presenta del seu projecte al Demo Day de l’iFest en el Barcelona StartUp Congress

Aquest dimecres 24 de març a la tarda, l’Equip Kade, format per quatre alumnes de La Salle Reus ha fet la presentació del seu projecte al Demo Day de l’iFest en el Barcelona StartUp Congress.

La Júlia, l’Oriol, el Sergi i el Víctor han desenvolupat un kit per fer experiments científics a l’aula de forma còmoda pel professor i lúdica pels alumnes, ja que incorpora tot el material per fer l’experiment, el suport d’un tutor i el fet de poder compartir-lo amb d’altres centres amb vídeos o directes.

En aquesta sessió, els 11 finalistes han presentat el seu Pitch de cinc minuts i han respost les preguntes del jurat. Els equips estan format per alumes de Batxillerat, CFGS i de les Unviersitats.

Al final, Kade no s’ha endut cap premi, però sí una gran experiència per poder defensar el seu projecte en aquest esdeveniment.

A banda, ja han guanyat el seu repte i han tingut el següent premi, del patrocinador del Repte que és el Parc Científic de Barcelona:

  • Una activitat/taller presencial a les seves instal·lacions durant un matí durant el 2n trimestre de 2021.
  • Visita per totes les instal·lacions a les +100 empreses instal·lades. Funcionament del Parc Científic, història del Parc.
  • El taller és quan es pugui fer presencial. Els tallers estan dins del programa de “Ciència i societat”, impulsat pel departament de qui recau el repte. Opcions:
    • Com es fa un fàrmac: des del principi actiu fins al llençament al mercat
    • Workshop sobre proteïnes, ADN… A adaptar en funció del projecte guanyador i les seves necessitats

Felicitem als alumnes pel seu gran treball!