Un equip d’alumnes de 3r d’ESO presenta el seu projecte a les Jornades de Clausura EduEmprèn 2020

L’equip Future Entrerprise format per l’Aïda Romero, la Clara Alcázar, la Marta del Agua i l’Àlex Zamora, de 3r d’ESO, ha presentat aquest dimarts el seu projecte “Excedents amb vida” a les Jornades de Clausura EduEmprèn 2020.

Excedents amb vida dona resposta al malbaratament alimentari que es produeix en comerços de proximitat i a les llars de Reus, posant en contacte als donants d’aliments i a les institucions receptores mitjançant una APP.

A més, aquesta aplicació fomenta les donacions de famílies amb descomptes en comerços de proximitat que col·laboren, i a la vegada, aquests aconsegueixen més clients. Els alumnes han estudiat el problema amb profunditat amb clients potencials i han millorat la seva solució gràcies als suggeriments que han rebut de La Salle Manlleu i La Salle Arequipa (Perú). 

Per saber si han tingut opció a algun dels premis haurem d’esperar al proper dia 23 de juny, durant l’acte en què es farà públic el guanyador. Mentrestrant, podeu ajudar a l’equip fent un like al seu pòster i al seu vídeo.

Felicitem als alumnes per haver tirat endavant el seu projecte amb ganes,  determinació i esperit de constant millora. Ho han arrodonit amb una brillant exposició. Felicitats!