Tres alumnes de 6è participen en una nova convocatòria de la iniciativa Infants Ciutadans

Tres alumnes de 6è de Primària de La Salle Reus han participat en una nova convocatòria de la iniciativa Infants Ciutadans. L‘Anna Sardà, la Keila Sánchez i l’Oriol Chertó han estat els encarregats de compartir les seves propostes amb la resta de participants.

Infants Ciutadans és un programa de participació infantil que té com a fi promoure la participació activa dels nens i les nenes en la construcció, el desenvolupament i la millora de la ciutat, partint sempre dels principis que sustenten els drets dels infants. 

Significa, sobretot, reconèixer als infants titulars de drets el primer dels quals és el dret d’expressar-se. Proposa repensar una ciutat on els infants puguin ser autònom i responsables i pretén considerar-los com a ciutadans de ple dret, ja que també poden ajudar a construir un futur millor per a tothom.

A l’Audiència Pública és el moment en què els representants del Consell d’Infants de la ciutat expressen al govern de la ciutat les propostes que han treballat conjuntament a les escoles. 

Anna, Keila i Oriol, moltes gràcies per les vostres propostes i per la vostra gran feina.