Sortides a Tarragona i Santes Creus dels alumnes de 1r i 2n d’ESO

Aquest divendres 7 de febrer, coincidint que els alumnes de 3r estaven a Irlanda i els de 4t esquiant a Port del Compte, els alumnes de 1r i 2n d’ESO van fer la sortida cultural del segon trimestre.

Els de 1r d’ESO van gaudir d’una ruta cultural per la Tarragona Romana visitant els principals monuments de l’època imperial romana. Van fer un passeig per dins del casc antic de la ciutat tot visitant la maqueta de la ciutat romana del segle II, la muralla, el circ i l’amfiteatre. L’objectiu de la ruta era donar a conèixer la importància del nostre patrimoni conservat. Van gaudir d’un dia de convivència i cultura.

Per la seva banda, els alumnes de 2n d’ESO van fer una visita cultural al Monestir de Santes Creus. La visita va estar guiada i dirigida per tres historiadores del mateix monestir. Els alumnes van completar el projecte iniciat a l’aula amb fotografies i filmacions in situ. També van completar el dossier acadèmic amb les preguntes preparades a l’escola prèviament. Va ser una bona manera de gaudir d’una jornada de bona convivència entre alumnes i professors.