menu x

Portes Obertes virtuals de Batxillerat

IMPORTANT | El Departament d’Ensenyament encara no ha determinat les dates ni el procediment que caldrà seguir per fer la preinscipció del curs 2020/2021. Estigueu atents als canals oficials de la Generalitat per estar al cas de les novetats

Voleu venir a conèixer el Batxillerat de La Salle Reus?

La declaració de l’estat d’alarma ens ha deixat sense la possiblitat de poder resoldre dubtes de manera presencial a les futures famílies de Batxillerat, durant la celebració de les portes obertes que estaven previstes per a finals d’aquest mes d’abril.

Per mirar de solventar aquesta situació i poder estar en contacte amb futures famílies que tinguin interès en conèixer el Batxillerat de La Salle Reus, oferim la possibilitat de participar en una reunió virtual amb la coordinadora de l’etapa que tindrà lloc el pròxim dimarts 12 de maig, a les 11 hores o a les 17 hores.

Per tal de sol·licitar la reunió virtual o informació específica, ompliu el següent formulari.

En la menor brevetat de temps que sigui possible, el responsable de l’etapa corresponent es posarà en contacte amb vosaltres a través del correu electrònic per facilitar-vos totes les indicacions per connectar-vos a la reunió virtual.

Moltes gràcies pel vostre interès per voler conèixer el Batxillerat de La Salle Reus!