Reserva la teva visita per les Jornades de Portes Obertes 2020 i descobreix La Salle Reus

Amb l’arribada del mes de febrer, arriben també les Jornades de Portes Obertes que serveixen per donar a conèixer l’escola a aquelles famílies que estiguin interessades en escolaritzar els seus fills al nostre centre a partir del proper curs 2020/2021.

Seguint amb la bona acollida dels darrers cursos, el centre torna a oferir la possibilitat de concertar visites a totes les etapes per poder conèixer el centre en grups reduïts realitzant una visita guiada per l’escola.

Els horaris de les visites concertades, que es desenvoluparan entre el 5 i el 20 de febrer, són els següents:

 • Educació Infantil:
  1. Dilluns, dimarts, dimecres i divendres (excepte el dia 7) a les 15.15 hores
  2. Dijous a les 9.15 hores
  3. Divendres 7 a les 9.15 hores
 • Educació Primària
  1. Dimarts a les 15 hores
 • ESO
  1. Dimarts a les 15 hores

D’altra banda, durant el matí del dissabte 15 de febrer també es realitzaran visites guiades a l’escola seguint els següents horaris:

 • Educació Infantil a les 10 i a les 11.30 hores
 • Educació Primària a les 11 hores
 • ESO a les 11 hores

Per visitar l’escola el dissabte 15 de febrer també és necessari reservar la visita amb antelació.

En el cas de no fer reserva o de no assistir al centre en aquests horaris establerts, l’escola estarà oberta de 10 a 13 hores i les famílies que ho desitgin podran visitar-la lliurement pel seu compte.

Les visites concertades s’han de sol·licitar omplint els formularis que es troben a continuació en funció de l’etapa que es vol conèixer.

 • Reserva cita per conèixer Educació Infantil
 • Reserva cita per conèixer Educació Primària
 • Reserva cita per conèixer l’ESO

Les visites personatlizades estan tancades. En el cas de necessitar més informació poden enviar un correu electrònic a lasallereus@lasalle.cat

Un cop enviat el formulari amb totes les dades que es demanen, en la menor brevetat de temps que sigui possible i després d’haver comprovat la disponibilitat, rebreu un correu electrònic de resposta confirmant-vos el dia i l’hora que us han estat assignats.

Portes Obertes de Batxillerat

Pel que fa a l’etapa de Batxillerat, més endavant, al mes d’abril, es convocaran unes jornades de portes obertes específiques, però en el cas que hi hagi alguna família interessada en rebre informació, pot enviar un correu electrònic a la coordinadora de l’etapa Núria Fortuny (nfortuny@lasalle.cat).