La Salle Reus celebra la Diada de Sant Jordi 馃尮

La comunitat educativa de La Salle Reus ha dedicat, un any m茅s, tots els seus esfor莽os a fer que la Diada de Sant Jordi sigui una jornada festiva per a tots els nens i nenes de l’escola.

A Infantil, la celebraci贸 s’ha allargat durant tota la setmana, amb la posada en escena d’obres de teatre, preparant manualitats, llegint i explicant contes… La festa ha culminat aquest divendres amb una celebraci贸 a cada classe amb les can莽ons apreses i emportant-se cap a casa la manualitat que havien treballat.

A Prim脿ria, cada curs ha estat, al llarg de la setmana, diferents activitats, com ara l鈥檃prenentatge de poemes, la realitzaci贸 d鈥檕riginals punts de lectura o roses d鈥檃ll貌 m茅s divertides. D’aquesta manera, s’han posat en com煤 la part liter脿ria i la part pl脿stica, que s’han acabat exposant als passadissos de l’escola.

Finalment, a Secund脿ria tamb茅 han estat dissenyant punt de llibre, despr茅s de fer una reflexi贸 sobre la diada, mentre que els de 1r d’ESO, aprofitant la jornada, han fet una visita al Reus medieval en el marc del projecte FAIG.

Sant Jordi a Educaci贸 Infantil

Sant Jordi a Educaci贸 Prim脿ria

Sant Jordi a l’ESO