La plataforma online de venda de llibres estarà activa fins al 28 de juliol

La plataforma de venda de llibres estarà oberta a partir d’aquest dijous dia 8 fins al 28 de juliol (ambdós inclosos). A partir d’aquest dia no es podran fer comandes.

Per als alumnes de Batxillerat que estiguin pendents de les proves extraordinàries, la web estarà operativa del 6 al 13 de setembre.

Quan accediu a aquest enllaç, us demanarà que introduïu un codi d’accés, que és: REUS

Un cop introduït el codi, accedireu a la comanda dels llibres.

Quan hagueu completat la reserva amb totes les dades sol·licitades, heu de prémer ENVIAR COMANDA i rebreu un missatge al vostre correu electrònic amb un codi de reserva individual, que us permetrà imprimir o modificar la reserva fins al dia 31 de juliol.

El pagament es farà amb VISA (online).

La comanda arribarà al centre i es donarà als alumnes el primer dia de classe.

En el cas de voler consultar el llistat de llibres necessaris de cada curs, us aconsellem que entreu a la plataforma de venda on, sense que calgui que feu la comanda, podreu veure les dades de tots els llibre.

Per a les famílies d’Educació Infantil i Primària, també s’obre aquest dijous l’aplicatiu per comprar el material escolar del curs 2021/2022. Els llistats de material i els passos a seguir per realitzar la comanda es poden consultar aquí.