La miniempresa Sensations guanya el Premi a la Diversitat i Innovació de la VIX Competición Nacional de Miniempresas

Els alumnes de La Salle Reus de la miniempresa Sensations van participar en la VIX Competición Nacional de Miniempresas, oganitzada per Fundación Junior Achievement.

Davant les circumstàncies actuals, l’organització va optar per fer la competició online d’una forma creativa. D’aquesta manera, van proposar als alumnes un joc que consistia en ser bandes de música, enlloc de miniempreses, convertint així la tradicional competició en un Festival de Miniempresas.

Així doncs, els van proposar una sèrie proves paral·leles a la defensa del seu projecte emprenedor, a través de les quals podien sumar més punts. Fins i hi tot, van crear una banda sonora col·laborativa del festival amb les cançons preferides dels alumnes a Spotify.

El dimecres 6 de maig, van presentar el seu projecte davant del jurat. La Laia Dols va exposar el producte, mentre que en Dominique explicà com es comercialitza el producte i la relació amb els accionistes. Seguidament, en Miguel va posar en valor els costos dels productes i els beneficis previstos i, a continuació, la Núria comentà els problemes que els generava la producció. Finalment, la Júlia va exposar les circumstàncies i problemàtica de les dones operades de càncer de mama.

Per acabar, van contestar amb una espectacular serenitat les preguntes del jurat, que no eren fàcils i que pretenien portar el projecte al límit.

A la tarda els van convocar a les proves de DAILYMIX per sumar punts extres, activitats a través de twitter a la Batalla de Bandes i a Micro Obert.

Al llarg del matí de dijous, mentre es feien les darreres exposicions, els van proposar l’activitat de pujar continguts de la seva miniempresa a Twitter, havent de fer una autèntica campanya de comunicació.

Finalment, va arribar el moment de l’esperat Awards Ceremony, en què es va realitzar el lliurament de premis. Sensations va obtenir el Premi a la Diversitat i Innovació, lliurat pel Sr. Carlos Arango, director general de la Fundacio YE. El premi al millor projecte va ser per Homeily de l’Oak House School, que ja va guanyar la Competició Catalana.

Des de l’escola felicitem als alumnes de Sensations pel seu gran treball, saber fer, ganes i il·lusió. La competició es va gravar i, properament, estarà disponible a YouTube.