Fer cagar el Tió, rebre els patges reials i fer la celebració a la capella: els ingredients perfectes per un gran final de trimestre a Educació Infantil

El trimestre està a punt d’acabar per deixar pas a unes vacances de Nadal que seran ben atípiques i durant les quals haurà d’imperar la prudència. Ara bé, intentant cercar un bri de normalitat enmig d’aquesta situació que ens ha tocat viure, aquests dies els passadissos d’Educació Infantil s’han omplert de màgia i il·lusió.

El dimecres 16 van ser els Patges Reials els qui van visitar els menuts per recollir-los les seves cartes carregades de bons desitjos. Tots els van rebre l’encàrrec de ser bons i fer cas als pares per tal que la nit del 5 de gener puguin deixar-los a casa tot allò que havien escrit a les seves cartes.

Per altra banda, el dijous 17, per torns per tal de no barrejar grups bombolla, tots els alumnes van dirigir-se a la capella de l’escola on van fer la tradicional celebració nadalenca.

Finalment, aquest divendres dia 18, després de molts dies, alimentant-lo, ha arribat l’hora de fer cagar el Tió que ha deixat un regalet per a cada un dels nens i nenes, que han marxat a casa feliços i contents.

Recepció dels patges reials

Celebració a la capella

Fem cagar el Tió