Els dimecres 18 de maig s’obriran les inscripcions dels casals d’estiu de La Salle Reus

Un any més des de l’escola s’oferiran un conjunt d’activitats d’estiu per a tots els nois i noies. El pròxim dimecres 18 de maig s’obriran les inscripcions. Tota la informació sobre els casals que s’ofereixen i el procediment d’inscripció es pot consultar aquí.

En aquesta ocasió, els casals que s’oferiran seran els següents:

Casal d’Estiu  

El casal de lleure per nens i nenes de P3 a 6è de primària tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol, dividit en infantil i primària. 

Casal Multiesport  – NOU 

Casal on de manera lúdica es practicaran diferents esports i es desenvoluparan les habilitats motrius, adreçats a nens i nenes de P5 a 6è de primària. Es realitzarà del 27 de juny al 29 de juliol. 

Campus de Futbol 

Campus de tecnificació de futbol per a nens i nenes de 5 a 13 anys que tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol. 

Casal d’Escacs 

Casal basat en l’aprenentatge i perfeccionament dels escacs, per a nens i nenes de 2n de primària a 2n d’ESO. Aquest casal es realitzarà la setmana del 18 al 22 de juliol.  

Casal de gimnàstica rítmica i estètica – NOU   

Casal de gimnàstica rítmica, ballet i gimnàstica estètica, per a nens i nenes de P4 a 6è de primària. Es realitzarà del 4 al 29 de juliol. 

Totes les activitats tindran la possibilitat de realitzar les inscripcions per blocs setmanals; alhora, s’oferirà el servei d’acollida al matí (de 7.50h a 9h) i el servei de menjador (13 h a 15 h), sent el bloc de 9 h a 13 h el destinat a realitzar les activitats pròpies de cada casal.