Els alumnes de 5è i 6è participen en l’Olimpíada Escolar de Reus de forma virtual

La situació de pandèmia amb totes les seves conseqüències, allunyen la possibilitat de celebrar l’Olimpíada Escolar de Reus en el format de competició esportiva habitual. 

Així doncs, per a l’edició d’aquest 2021 s’ha proposat un format d’Olimpíada diferent i adaptat a les circumstàncies, seguint amb la mateixa filosofia d’implicar als centres i els/les alumnes que estiguin cursant 5è i 6è de primària, independentment de si practiquen o no esport. 

Cada centre participarà en tres àmbits, el cultural, l’artístic i l’esportiu. 

En el cultural els alumnes hauran de fer una redacció, una recerca o una opinió. A l’artístic un dibuix, un collage o una mascota. Finalment a l’esportiu, els alumnes han hagut de preparar un vídeo on participi tot el grup, fent una coreografia, un repte esportiu o una habilitat esportiva. 

A continuació, trobareu tots els vídeos que han preparat en cada una de les classes de 5è i 6è de primària.

  • 5è A: Coreografia amb moviments relacionats amb el futbol i amb el bàsquet. Han transformat les raquetes de tennis i els estris d’hoquei en instruments musicals.
  • 5è B: Representació d’una cursa de relleus, superant obstacles. Han volgut donar el missatge de “Fent esport guanyem tots!”
  • 5è C: Basketball performance. Amb les pilotes de bàsquet han pogut crear ritmes i moviments. 
  • 6è A: Coreografia introduint diferents esports. Representen la dansa, el bàsquet, el tennis i el futbol.
  • 6è B: Han fet tres reptes per saltar la corda d’una manera diferent, ja que han barrejat el salt de corda amb altres habilitats esportives.
  • 6è C: S’han inventat un nou esport, basat en el quidditch, l’esport que practicava el Harry Potter i els seus amics. És una barreja de tennis, amb bàsquet i handbol. 
https://youtu.be/9Fri81SEefc
https://youtu.be/A0heXMbHkW0
https://youtu.be/XEW-UWrvrWs
https://youtu.be/GC1S7twflYs
https://youtu.be/UCAVLBm9MTE
https://youtu.be/f4kwrvpTBko