Els alumnes de 4t d’ESO passen tres dies d’esquí a Port del Compte

Els alumnes de 4t d’ESO de la Salle de Reus s’han aixecat aquest dimecres 5 de febrer ben d’hora per a poguer gaudir des del primer moment del dia de la sortida a la neu que faran fins el divendres 7 de febrer.

Han parat a esmorzar a Solsona, on s’han trobat amb els monitors. Han fet una gimcana per a descobrir el meravellós poble de Solsona i han acabat fent una sèrie de jocs de grup, on ho han passat d’allò més bé. Després dels jocs han sortit de Solsona cap a l’hotel que es troba molt a prop de l’estació d’esquí de Port del Compte.

Després de dinar, han tingut una estona de temps lliure abans de fer l’activitat de la tarda, en què han pujat un desnivell de 300 metres amb raquetes arribant a un pou de gel.

Aquest dijous, els alumnes de 4t d’ESO han fet classes d’esqui des de les 10 fins les 13 hores, just abans de baixar a dinar a l’hotel que es troba a cinc minuts de l’estació.

Després de dinar, han continuat amb les classes fins les cinc de la tarda, quan han berenat i han estan gaudint dels trineus com a activitat de la tarda. Han tingut molta sort que ha fet un bon dia i l’han pogut aprofitar molt bé.

Després d’uns balls el dijous a la nit, els alumnes de 4t d’ESO es van aixecar ben aviat el divendres per estar ben d’hora a les pistes i seguir amb les classes d’esquí amb els monitors i així aprofitar les darreres hores a Port del Compte.