Els alumnes de 4t d’ESO fan de jurat de les actuacions d’expressió corporal dels de 1r d’ESO

La setmana passada, alguns alumnes de 4t d’ESO van ajudar en la valoració final de les activitats d’expressió corporal que estaven portant a terme els companys de 1r d’ESO. 

Durant vàries sessions, els més petits van participar en diferents activitats per a millorar l’expressió corporal. En la part final d’aquesta unitat didàctica els alumnes tenien la tasca, en grups, d’inventar-se, crear i representar davant de tota la classe una “mini-actuació” teatralitzada, amb una sèries d’instruccions mínimes a seguir.

És en aquest punt, on alguns alumnes de 4t van fer de jurat, valorant les creacions i fent les aportacions oportunes per ajudar en l’avaluació.

A més, com a activitat extra en la millora de l’expressió corporal, vam tenir la sort de poder gaudir de la col·laboració de l’alumne Jose Segura de 4t d’ESO, que va conduir una sessió pràctica de flamenc. L’objectiu era que l’alumnat de 1r d’ESO tingués una presa de contacte en aquesta disciplina. Va ser una experiència molt enriquidora per tots i, a la vegada, divertida.