Els alumnes de 1r, 2n i 3r acaben el trimestre carregats d’emocions

Els nens i nenes de 1r a 3 de primària han acomiadat el trimestre amb un munt d’activitats relacionades amb les festes nadalenques.

El dimarts 21 van rebre la visita dels patges de Ses Majestats els Reis d’Orient. Els nens van llegir una carta amb el recull de desitjos de tots els alumnes i els patges la van rebre amb els braços oberts. Posteriorment, per grups classe, van anar al teatre on els esperaven els patges i cada nen va tenir l’ocasió de fer arribar la seva carta al patge del Rei que més il·lusió li feia.  

El dimecres dia 22, darrer dia del trimestre, amb les tradicionals cantades i cops de bastó, cada classe va fer cagar el Tió. Els alumnes aixecaven la manta ben ràpid i van marxar contents amb un detall de part del Tió. 

Al migdia van donar per acabat aquest primer trimestre, on han realitzat 9 projectes, 15 seminaris i 18 tallers dins del NCA (nou context d’aprenentatge).  

Esperem que durant aquests dies de descans i celebracions, sigueu molt feliços compartint la joia del Nadal en família, i que l’any Nou ens porti moltes energies per seguir aprenent cada dia. 

Bon Nadal i feliç 2022!