El tradicional espectacle de la Vella Quaresma arriba a La Salle Reus

Enguany, a causa de les mesures sanitàries arran de la pandèmia de la Covid-19, la representació de serrar les cames a la Vella Quaresma de Reus s’ha traslladat als centres educatius de la ciutat. 

Aquest divendres, 26 de febrer, les nenes i nens de La Salle Reus han participat en aquesta activitat, en la qual cada setmana se serra una cama a la Vella Quarema, un programa promogut per les regidories d’Educació i la de Cultura i Política Lingüística, a través de l’Institut Municipal Reus Cultura.

L’espectacle està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el personatge del Carni, el protagonista del Carnaval que no es resigna a la realitat que la festa s’ha acabat i que no tornarà fins a l’any vinent. 

La representació té la músicacançons i festa en direct i diferents nens de l’escola han estat els encarregats de tallar la cama a la Vella Quaresma que també es pot veure a la plaça de les Peixateries Velles.

Easter Egg Hunt

This week we celebrated Easter with an Easter Egg Hunt! Miss Joana hid Easter eggs, little rabbits and Bunny, around the playground and everyone found every single item!

All the kids worked as a team and did a fantastic job! We had a super amazing time.