El professor Carles Lucas i l’alumna Carla García reconeguts a l’acte de presentació de la 38a Olimpíada Escolar

Aquest dijous 13 de febrer a l’Auditori-Teatre Sala Santa Llúcia de Reus s’ha celebrat l’acte de presentació de la 38a Olimpíada Escolar, que es celebrarà del 6 fins al 27 de març.

En aquest acte s’ha fet entrega de la Targeta Verda de l’edició anterior, on el mestre Carles Lucas ha sigut guardonat en la modalitat de “Reconeixements a les accions més destacades de l’olimpíada escolar”. Atorgat per la seva acció de joc net durant el partit de minibàsquet de categoria benjamí femení. Durant el partit una jugadora del Pare Manyanet, va fer 2 punts a la seva pròpia cistella de manera errònia, el Carles Lucas va indicar a la tutora de joc que no volia que s’anotés aquesta cistella a la puntuació de La Salle Reus.

També s’han donat els reconeixements del Concurs del Cartell. Un jurat format de l’Ajuntament de Reus i del Consell Esportiu del Baix Camp va escollir els 12 treballs finalistes dels 17 centres escolars que van participar. La Carla García, alumna de 6è de Primària ha rebut el premi per ser finalista i una de les membres participants del cartell d’aquesta edició, ja que aquest any, està format pels 12 cartells finalistes.