El dissabte 8 de maig es faran les jornades de portes obertes de Batxillerat

Malgrat l’excepcionalitat de la situació, La Salle Reus ha treballat intensament per poder oferir la possibilitat de conèixer l’escola a aquelles famílies que estiguin interessades a escolaritzar els seus fills al nostre centre per cursar l’etapa de Batxillerat a partir del pròxim curs 2021/2022.

Així doncs, el dissabte 8 de maig a les 10 hores el centre oferirà unes jornades de portes obertes per poder conèixer el Batxillerat de l’escola seguint la normativa establerta pel Departament d’Educació i amb les mesures necessàries per garantir la seguretat de tothom.

Per poder visitar el centre serà imprescindible tenir una visita sol·licitada i, per motius d’higiene i seguretat, durant la visita, únicament es mostrarà la zona on es cursa l’etapa per la qual se sol·licita la visita.

Es permetrà l’accés a un màxim de tres persones per família (pare, mare i fill/a), però caldrà que tots els assistents facilitin les seves dades prèviament a través del formulari de reserva.

Un cop enviat el formulari amb totes les dades que es demanen, en la menor brevetat de temps que sigui possible, s’enviarà un correu electrònic de resposta confirmant la cita i amb les indicacions necessàries que caldrà tenir en compte a l’hora de fer la visita.