El dimarts 17 es farà una reunió informativa sobre els exàmens oficials de Cambridge

Un cop arribat aquest moment del segon trimestre del curs, La Salle Reus ofereix a tots els seus i les seves alumnes  la possibilitat de presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

En aquesta ocasió i en el cas dels alumnes de Primària (Young Learners) les esmentades proves tindran lloc el proper dia 22 de juny i a la pròpia escola. Es tracta de les proves STARTERS, MOVERS i FLYERS.

En el cas de l’alumnat de Secundària, el dissabte 20 de juny es realitzaran  les proves de KET, PET i FIRTS a l’IES Baix Camp de Reus. En cas que sigui necessari hi haurà dies alternatius per tal d’ajustar-se a les necessitats d’aquesta etapa educativa.

Al llarg de la setmana vinent es lliuraran els documents per a dur a terme les inscripcions dins els terminis marcats per Cambridge. Les famílies que tinguin qualsevol dubte poden adreçar-se a través del correu electrònic al responsable de l’Escola d’Anglès La Salle Reus. Albert Cuevas acuevas@lasalle.cat .

Finalment recordem que el proper dimarts, 17 de març a les 17.15 h es realitzarà una reunió a la sala de conferències de l’escola en la què es lliurarà tota la informació necessària i es resoldran els dubtes que puguin sorgir.