menu x

Dues miniempreses de l’escola, seleccionades per participar a la VIII Competició Catalana de Miniempreses

Els alumnes de 1r de Batxillerat aquest curs han creat cinc propostes en el marc del programa de Miniempreses de Junior Achievement.

Els projectes Sens-up, de la miniempresa Sensations, i el de GeeS & GeeG, de la miniempresa d’Ay han estat seleccionats, juntament amb d’altres 19 miniempreses, per participar a la VIII Competició Catalana de Miniempreses organitzada per Junior Achievement que, aquest any excepcionalment, es celebrarà en format online el dia 17 d’abril.

Sens-up és un push-up folrat amb cotó blanc natural i suau per tal de no irritar la pell de les dones que han estat sotmeses a la teràpia de radiació que es presenta en una bosseta de color rosa amb una frase motivadora única per a cada unitat. Podeu conèixer aquí tots els detalls del projecte.

D’altra banda, GeeS és una pasta dentífrica sòlida de color negre gràcies al carbó actiu en forma d’ós. Quan s’acaba la pasta, el nen troba un regal. GeeG és una pasta dentífrica gelatinosa envasada en un pot de vidre. Al retornar el pot de vidre, es dona un regal sorpresa. Aquests productes són una solució fàcil i divertida pels més petits i facilita als pares fer que els nens es rentin les dents. Aquest vídeo amplia la informació.

Els altres propostes que havien creat els alumnes són les següents:

  • ContentratiON és un doble stick que té en un costat serà un hidratant labial i en l’altra conté oli essencial de lavanda per alleujar la tensió nerviosa, l’estrès i ajuda a enfocar la ment, pensat per ajudar als alumnes en els mals moments. Podeu veure el vídeo de presentació.
  • Cover Food es una funda de paper reciclable i biodegradable d’un sol ús que substitueix el paper d’alumini o d’altres solucions per embolicar l’entrepà que després has de portar amb tu. El tret diferencial de Cover Food és que protegeix del greix i la humitat. Podeu descobrir el producte en aquest vídeo.
  • LPBALL és una app còmoda i fàcil d’utilitzar per trobar persones per practicar esports d’equip en pistes públiques, principalment bàsquet i futbol, que permetrà fins i tot crear lligues, resolent el problema de no trobar companys d’equip ni contrincants. Es pretén crear una comunitat urbana d’esportistes connectada i preparada per jugar. Trobareu més informació en aquest vídeo.