menu x

Dos equips participen en la VIII Competició Catalana de Miniempreses i un d’ells obté el 5è premi

Aquest divendres 17 d’abril es va celebrar la VIII Competició Catalana de Miniempreses, organitzada per la Fundació Junior Achievement, amb la participació 19 equips, dos dels quals formats per alumnes de 1r de Batxillerat de La Salle Reus.

Un d’ells, l’equip Sensations va obtenir el 5è premi de la competició, cosa que li permetrà participar a la Competición Nacional de Miniempresa que també se celebrarà online el dia 7 de maig i optarà a poder representar a Espanya a la competició europea.

Durant tota la competició, els alumnes de les miniemempreses Ay i Sensations van haver de salvar la situació amb creativitat per poder preparar la competició amb els productes i documentació confinada a l’escola.

El jurat els va demanar, en ple confinament, un vídeo de presentació del seu projecte. Els nois i les noies no es van arronsar i ho van fer. Aquest n’és el resultat:  

Aquest divendres els dinou equips participants havien estat convocats a presentar els seus projectes i a respondre els dubtes del jurat de forma online. Els assajos havien anat molt bé! Instants abans de les seves intervencions, el xat de whatsaap dels dos equips treia fum pels els nervis… Les dues miniempreses van fer la seva presentació amb serenitat i tranquil·litat i van respondre les preguntes del jurat amb precisió.

Sensations va presentar Sens-Up, un push-up folrat de cotó reciclat indicat especialment per les dones que han patit càncer de mama, amb l’avantatge de ser lleuger i fresc. Sensations ha destacat per la delicadesa en la presentació del seu producte en el qual inclou una frase motivadora única.

Per la seva banda, Ay va presentar dues pastes dentífriques especials per a nens. GeeS és una pasta sòlida negra, seguint les darreres tendències del mercat, en forma de l’os del logo. GeeG és la versió blanca i gelatinosa presentada en un pot cilíndric. Les dues poden fer-se amb sabor de xiclet i de menta. La innovació que presenta és doble: la seva presentació sòlida o gelatinosa faciliten l’ús del producte als nens que sempre premen massa el tub i la pasta cau. A més, és un producte que motiva als nens a rentar-se les dents, ja que quan s’acaba el producte, el nen obté un regal.

Felicitem als deu alumnes de La Salle Reus que tantes ganes i il·lusió han posat en llurs projectes. Arribar a la competició catalana té molt de mèrit, ja que aquesta ha comptat amb la participació de 2.200 alumnes y més de 400 projectes.