Crònica i fotos de l’estada a Irlanda dels alumnes de 3r d’ESO

Dissabte, 1 de febrer

Tot just arribar a Irlanda, l’estada comença amb una visita guiada en anglès pel centre històric de Dublin. Per sort no plou i fa força bon temps.

La visita és molt completa i, després de creuar l’illa en autobús, el grup arriba a Ennis on les famílies irlandeses esperen. El cansament es nota, però també els nervis per conèixer a les famílies que els acolliran!

Diumenge, 2 de febrer

Aprofitant que és festiu, el grup fa una excursió de dia sencer a Gallway. Fan una visita guiada pels llocs de més interès i també és el primer dia que tenen l’oportunitat de menjar el típic “packed lunch”.

Gallway és la ciutat de la cultura d’Europa aquest 2020, per això hi ha programades moltes activitats. Al vespre feien un concert a la catedral i, encara que començava massa tard, van poder veure un tros de l’assaig general.

Dilluns, 3 de febrer

El dilluns arrenca amb un tour d’orientació pel poble i, després de dinar, fan les primeres hores de classe a Ennis. Toca fer un speaking test per acabar de configurar les classes.

El dia ha tingut de tot, sol i una mica de pluja, tal com diuen que és el típic dia irlandès. 

Dimecres, 5 de febrer

El d’avui ha estat un dia sense classe, ja que han aprofitar per anar a fer unes partides a la bolera a primera hora, mentre que després han tingut temps lliure per passejar pel poble, aprofitant que ha fet bon temps.

Després de sopar amb les famílies, s’han tornat a trobar per anar a ballar a una discoteca d’Ennis.

Dijous, 6 de febrer

Aprofitant el bon temps, els alumnes han anat a visitar els Cliffs of Moher. Tot i que alguns nois i noies estan una mica empiocats, no s’ho han volgut perdre i han pogut contemplar els penyasegats tots junts.

Després, han tornat a l’escola on han fet les últimes hores de classe i, després d’acomiadar-se dels professors, els han donat els certificats d’aprofitament del curs. Aquest divendres tocarà fer maletes i tornar cap a casa!